Vilken helg del 2

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Mot nästa mål!

Efter en spännande natt i prästgården i Borgvattnet så åker vi vidare upp i landet. Nu är vi ny laddade med energi och bilen nytvättad. Vår mål är BJÄSTA, BIGHOUSE

Bighouse

 

Gästis i Bjästa, idag kallad för The Bighouse ägs idag av vår vän Lena Vidal.

Huset byggdes 1904 och har varit med i både “Det okända” och “Spökjakt”

Bighouse bjuder på många olika energier och har en stark karaktär i sig.

I natt tänkte vi bara sova över och se vad huset har att bjuda på.

 

Burrr

 

Det är ganska kallt ute så det gäller att boa in sig ordentligt. Huset har just nu inget rinnande vatten och ingen värme….

 

Marianne

 

Marianne ser till att kameran är laddad och klar inför kvällens natt vandring.

 

Dockor med energier

 

 

Bighouse är fyllt av dockor och dessa har en stor betydelse för husets ägarinna. Det finns både stora och små dockor.

Under natten fick vi uppleva spännande saker:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *