Andeutredning

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Tömmens kursgård

En fredag packar vi bilen full med våra instrument, väskor, stativ och allt vi behöver för en natts utredning.

Vi styr mot Filipstad där vi ska möta upp vår nya samarbetspartners gällande Andeutredningar.

På en härlig uteservering i ett solvarmt Filipstad möter vi upp Serafia Andersson. Medium, häxa med en fantastisk utstrålning och energi.

Serafia har en otrolig kunskap och har dessutom varit med i Spökjakt säsong 3.

Rämmens kursgård som ligger ca 4 mil norr om Filipstad ska vi nu tillbringa natten och utreda dessa fantastiska gamla arbetarbostäder från 1800-talet.

Kursgården drivs idag av Börje och Maria. 2 Stockholmare som bestämde sig för att sälja huset i Södertälje och göra det som de verkligen vill göra.

Vi hinner bara börja plocka upp all vår utrustning så gör sig andarna redo att börja kommunicera med oss. Så många som vill komma fram och säga ett och annat till oss.
Det här har varit en plats med en hel del människor som kommit och gått. Barn som sprungit i trapporna, lekt på gården.

Rummet på vinden, vem var Robert? Var det han som varit instängd? Vem var 9 år?

Gå gärna in och se utredningen här nedan, och Du, glöm inte prenumerera och tumma upp. Det är gratis!

Ha en skön sommar!

Marianne och Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *