Kan man bli botad med hypnos?

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Nu när Nina ska gå i hypnos för sin ormfobi så har Malin skrivit om hypnos och samlat några intressanta länkar. Surfa in på vår hemsida ROXSANS.SE och läs!

Bota fobi med hypnos: Effektiv behandling för rädsla och ångest

Många lider av fobier och social ångest, vilket kan vara begränsande för deras liv. Lyckligtvis finns det många behandlingar som kan hjälpa personer att övervinna deras rädslor och ångest. En sådan behandling är hypnosterapi som har visat sig vara mycket effektiv för att behandla fobier.

Hypnosterapi är en form av terapi som använder hypnos för att hjälpa personer att nå ett tillstånd av djup avslappning. Under hypnos kan personen vara mer öppen för att ta emot förslag som kan hjälpa dem att övervinna sina fobier. Hypnosterapi kan vara mycket effektiv för att behandla fobier som höjdrädsla, flygrädsla, klaustrofobi, social ångest och mer.

Hypnosterapi kan hjälpa personer att övervinna sina fobier genom att hjälpa dem att förstå och hantera sina rädslor på ett mer konstruktivt sätt. Det kan också hjälpa personer att identifiera och förändra negativa tankemönster som kan förvärra deras fobier. Hypnosterapi är en säker och naturlig behandling som kan hjälpa personer att leva ett mer fullständigt och balanserat liv.

Hur Fungerar Hypnos

Hypnos är en metod som används för att hjälpa personer att slappna av och nå ett tillstånd av ökad fokusering och koncentration. Under hypnos är personen i ett tillstånd som liknar sömn men som samtidigt är mycket mer medvetet och uppmärksamt än vanlig sömn.

Hypnos kan användas för att behandla en rad olika problem inklusive fobier. Genom att använda hypnos kan personen lära sig att ändra sitt sätt att tänka och reagera på situationer som tidigare orsakade rädsla eller ångest.

En vanlig teknik som används inom hypnosbehandling av fobier är gradvis exponering. Detta innebär att personen gradvis utsätts för situationer eller föremål som tidigare orsakade rädsla eller ångest medan de är i ett avslappnat och koncentrerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *