Paranormala appar?

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Vi vill ha lite tips.

Vilka är dina favoritappar för paranormalt och medialt arbete?
Tarot, spiritbox, meditation, chakra, symboler mm
Kommentera!
Dessa kommer sedan att publiceras i en app-lista på vår hemsida där vi ska försöka testa och recensera dem.

Vad innebär paranormal? En klar och neutral förklaring

Paranormala fenomen är en företeelse som har fascinerat människor i århundraden. Termen “paranormal” används för att beskriva fenomen som inte kan förklaras med konventionella vetenskapliga metoder. Detta inkluderar allt från övernaturliga händelser till psykiska förmågor som att läsa tankar eller påverka fysiska föremål utan att röra dem.

Paranormala fenomen har varit en del av mänsklighetens historia och kultur i århundraden. Många människor har upplevt eller hört talas om händelser som de inte kan förklara såsom spökerier eller telepati. Även om det inte finns någon vetenskaplig bevisning för paranormala fenomen fortsätter många människor att tro på dess existens och söker efter svar på frågor som “vad innebär paranormal?”.

Studiet av paranormala fenomen eller parapsykologi har varit en kontroversiell och omdiskuterad disciplin inom vetenskapen. Vissa forskare hävdar att det inte finns någon vetenskaplig grund för att stödja existensen av paranormala fenomen medan andra tror att det finns mer att upptäcka än vad vi för närvarande vet. Oavsett vilken sida man står på i denna debatt, är det tydligt att paranormala fenomen fortsätter att fascinera och intrigera människor över hela världen.

Definition Av Paranormal

Paranormal är ett adjektiv som används för att beskriva en företeelse som inte är normal. Det används ofta synonymt med övernaturlig det vill säga ett fenomen som inte kan förklaras med normala vetenskapliga metoder. Paranormala fenomen är händelser som anses tillfälligt oförklarliga genom fysiska eller biologiska mekanismer.

Ordet paranormal härstammar från kombinationen av det grekiska prefixet för “att-” vilket betyder “det som är utanför”, från det latinska ordet “regel” som hänvisar till regeln eller standarden och suffixet “-till” vilket anger medlemskap.

Paranormala fenomen inkluderar bland annat extra sensorisk perception (till exempel telepati), spiritualism och pseudovetenskapen av spökjakt. Dessa fenomen beskrivs ofta inom populärkultur, folktro och andra icke-vetenskapliga källor vars existens inom dessa sammanhang beskrivs som utanför normal vetenskaplig förståelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *