Halloween på Grönan

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Var kommer det ifrån?

Halloween har sitt ursprung på Irland och Skottland, via Nordamerika, dit många irländska emigranter kom under 1840-talets svält och nödår.

Halloween på Gröna Lund

på lördag ska vi till grönan och spela in vår podd och live sända på Facebook och Instagram. Kommer vi att våga möta zombies? Törs vi gå ombord på båten?????

Vad vill sekten? Kommer de vilja att vi går med? Hur ska vi överleva denna kväll?

Sekten på Grönan
Läskiga huset

Vad har vi gett oss in på? Herregud, kommer vi verkligen våga utmana oss? Att gå i mörka slott, hus eller annat är en baggis mot detta. Så missa inte live sändningen på både Facebook och Instagram på lördag från Kl: 16:30.

Nästa veckas blogg och podd kommer att handla om denna kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *