Besök på hemsökt muséum!

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Äntligen har tiden kommit!

Den här natten har vi väntat på med spänning och äntligen har tiden kommit då vi ska få spendera en hel natt inne i Sveriges enda hemsökta muséum som ligger i Borås och drivs av våra bröder från Laxton, Niclas och Tony.

Nina sitter och väntar på att Marianne ska komma till den överenskomna platsen som skall föra oss gemensamt ner till Borås, en tur på ca 40 mil.

Marianne kom som planerat och bilen styrde oss nu ner mot Borås. Men innan vi skulle träffa upp resterande deltagare så hinner vi med en liten mini konferens i Malins “husis” Nu är allt planerat och klart inför Höst och Vår termin.

Dags att gå in!

Efter mötet samlas vi alla utanför museet och alla är förväntningsfulla på att dörren skall öppnas.

Vi är 10 personer som har en stor förväntan om kvällen och natten. Nu är det dags att gå in!

Wow, det ser precis ut som på Youtube, mörkt, mysigt och sjukt spännande.

Vi går igenom rum för rum och får upptäcka och känna massor av energier.

Det fanns jätte mycket att se på, och här ska vi nu vara inlåsta i mellan kl 20.00-06.00

Att vara bland all denna energin från olika föremål tog krafterna ur många, och vissa valde att stanna upp och vila en stund.

Inget sett är fel!

Vi hade med oss vår kinecht som mappar upp människokroppen. Här i gungstolen kan vi se en ande sitta och gungar.

Även ouija bräda hade vi med oss så vi kunde kommunicera med andra sidan.

Tack för en otroligt spännande natt i museet. Nu återvänder vi hem igen men….

Vi kommer tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *