Vad gör vi på Änglamässan?

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Wow; vi ha blivit inbjudna till att både ställa ut och föreläsa om det paranormala på Änglamässan i Södertälje!

Bilen är tömd på olika “spökjägar utrustning” och nu är det dags att gå in och ställa upp allt!

Sådär ja, nu är allt uppe. Hoppas nu att någon vågar sig fram och fråga oss om det paranormala. De andra utställarna hade så himla fina saker, både vackra och väldoftande. Långt ifrån vad vi har…

 

Härliga trummor som i skinn.

Fina Budha, halsband, armband mm

Det var en fröjd för ögat med alla dessa fina ting.

Nina laddar inför föreläsningen som gick sjukt bra, detta måste vi göra om!

Vi fick lära känna medium Mattias och han berättade om hypnos, wow, han gjorde ingen hypnos på mässan men tog emot för privata sittningar. Vi intervjuade Mattias som man kan höra i vår podd Onaturligt läskigt på spotify.

Även Helen berättade om hypnos och tidigare liv, det var så spännande att höra.

Vi intervjuade även Helen som man kan höra i vår podd Onaturligt läskigt på spotify.

En mycket spännande helg med många nya kontakter fick vi med oss. Vi blev även inbjudna till att göra flera föreläsningar om det paranormala. KUL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *