Hej Nina här!

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Halloj detta är Nina!

Vad gör jag när jag inte är tillsammans med Marianne och utreder historiska och paranormala platser!

Truck utbildning pågår

Jo, jag jobbar som instruktör och utbildar nya truckförare och det är ett  jobb som jag trivs jättebra med.

Att leda och coacha har alltid legat mig varmt om hjärtat,  Så ett stillasittande jobb skulle nog aldrig passa mig.

Det som är det bästa med jobbet är att få följa och se människor utvecklas.

Och Snart får vi tillökning på jobbet och då är det Marianne som ska börja hos oss, jiippiii

En av mina favoriter

 

Det finns någonting som jag verkligen älskar och det är när det går fort, ju fortare desto roligare.

I vårt garage kan man hitta 5 st motorcyklar och så fort snön försvinner så hittar ni mig ute på vägarna.

Hej hopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *