Varje torsdag…..

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Säters mentalsjukhuskommer det ett nytt poddavsnitt.

Vi finns på Anchor och Open Spotify…

Vi pratar om olika platser vi varit på, hur vi jobbar som medium, husrensningar, demoner, tarot, pendeln mm. Det här vill du inte missa.

Häng med oss på våra galna, roliga resor genom Sverige. När vi besöker Sveriges mest hemsökta hus. Vad som händer där, vad vi får uppleva.

Att när vi är på våra roadtrips kör vi alltid fel, hur kommer det sig?? HMMM, är det någon som alltid busar med oss? Hur som helst så kommer vi alltid fram till slut och sjukt roligt har vi på våra resor.

Prästgården i Borgvattnet

Ett av Sveriges mest hemsökta hus. Här har vi upplevt konstiga oförklariga saker, känslor, känt dofter, blivit påverkade, mått illa, känt isande kyla som passerar genom kroppen. Ett helt fantastikt hus med en otroligt spännande historia.

Gästis i Bjästa
Bighouse

 

 

Gästis i Bjästa, vilket hus !! Byggt 1904, ett hus där det passerat många människor genom åren.

Vem var kocken Nils? Vem är mannen i källaren?

Gå gärna in på vår YouTube kanal och se våra utredningar från dessa ställen.

Det händer mycket för oss nu, hösten bjuder på 2 olika mässor som vi ska vara med på. Vi ska föreläsa på en av dem.

Har du missat att vi har våra egna event nu?

Våra event heter Vågar Du…och där vill vi bjuda våra deltagare på en fantastisk natt på ett slott eller en herrgård.

Tror att vi får återkomma till det med ett eget inlägg. Torsdagen lider mot sitt slut. Sitter i soffan med en brasa som värmer och knastrar härligt. Mina undelater kvittrar glatt och kunskapskanalen bjudder på ett härligt avsnitt i havet med färggranna fiskar och valar.

Tokiga vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *