Vem var kvar inne i isoleringscellen?

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Vem får vi kontakt med i stora rummet!

Marianne känner i

När vi sitter i det stora rummet på Visby fängelse så känner Marianne av en energi från en man som tidigare härjat runt på fängelset. Mannen är smal i kroppsformen med krokig rygg. Ansiktet är trött och väderbitet. Håret är mörk och tunt. Mannens energi känns sorlig och Marianne sjunker i hop i soffan och hennes hållning blir bara sämre och sämre.

Nina får pip i örat

 

Samtidig som Marianne beskriver manna tappar Nina all energi och tillslut piper det till i hennes vänstra öra och strax efter det så ger nallen utslag…

 

Vem där?

Vid ett flertal gånger får vi påhälsning av mannen som visar sig genom att använda våra instrument och få dom att både låta och lysa.

 

 

Källaren

Efter ett tag bestämmer vi oss för att gå ner till källaren där det finns en isoleringscell. Även här får vi kontakt med en ande som var mycket nyfiken på vad vi höll på med.

Nina
Marianne

 

Vi lägger ut våra instrument och ber anden att gå fram och röra på dessa, vilket han gör!

Tanken att bli inlåst i denna cell ger oss kalla kårar, mörker och total i tystnad kunde man få sitta här  i flera veckor ensam.

Marianne pratar med anden
Varför inte prov ligga!

 

Mycket starka energier fanns i cellen och vill ni se hela utredningen så gå i på Youtube

Tack för oss

Nina och Marianne RoxSans Experience

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *