Nu händer det grejer!!!!

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Nytt år nya möjligheter!

Äntligen, nu är jul och nyårshelgerna över och vi kan nu fokusera mer på RoxSans framfart i 2022.

Detta år kommer vi att ha massor av nya utmaningar, både personlig utveckling och utredningsmässiga spännande uppdrag.

Salsta Slott

 

Vi startar året med att ha ett event på Salsta Slott som ligger ca 2 mil Norr om Uppsala.

Här kommer man få en spännande natt och rundvandring i det stora Barock slottet.

 

 

Är det pojken som spelar?

 

 

Har vi tur kan vi få höra pojken spela på sitt älskade piano. Han dog 4 dagar innan han skulle fylla 11 år och än i dag kan man höra en melodi från pianot.

 

 

Den igenmurade dörren!

Här har man murat igen en dörr som leder in i slottet och enligt sägnen skall trädgårdsmästaren tagit sig in genom denna olåsta dörr om natten för att krypa ner i grevinnans säng.

Det sista greven hörde från sin käre hustru var just när denna dörr smällde igen när det älskade paret rusade iväg ut i skogen och kom aldrig tillbaka igen.

Greven var så utom sig av sorg och i flera nätter och dagar väntade han på att grevinnan skulle komma tillbaka. Han hörde hur dörren smällde igen men ingen stod att finnas. Han beslutade om att mura igen dörren, men än i dag kan man höra dörren slå.

Detta är bara början på en spännande spökjakt 2022!

Vi kommer att ha fler spännande event Vågar du…  runt omkring i Sverige

Vågar du… följa med?

RoxSans Experience detta var 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *