Vem hemsöker nallen?

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Vill dela med mig om en sommar kväll när jag satt och jobbade hemma i soffan med RoxSans material. Helt plötsligt känner jag en kall vind och jag får gåshud på armarna. Vad var det som hände, fåglarna slutade att kvittra utanför en stund och jag frös till is.

Som ni vet är Ninas hus hemsökt och när RoxSans införskaffade sig en Nalle så blev den väldigt intressant för dom osynliga inneboenden?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *