Intervju i podden Uppvaket

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.
Intervju i podden

Men vilken grej!

Här blir vi inbjudna och får vara med i podden Uppvaket. Riktigt kul faktiskt!!

Tänk att lilla vi, vi som kämpar på för att få sprida vårat sätt att jobba med det paranormala blir uppmärksammade. Nu känns det som att vi har fått igång vårat hjul. Att få dela med sig om vad vi upplevt, berätta om olika ställen. Allt tokigt som kan hända och händer. Vi har sjukt roligt ihop jag och Nina och kompletterar varandra så himla bra.

Vi har ju pratat om att själva starta en podd och det här var ju så roligt så nu får vi se till att vi kommer igång med våran egna. Vad sägs om namnet; Onaturligt Läskigt med RoxSans….

En liten VLOGG ligger ute, så in och kika och vi säger till när avsnittet släpps

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *