Äntligen, nu åker vi!

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Nu så är det äntligen dags för att ta RoxSans Experience Norr över.

Frukosten som bestod av kaffe, jos och ost macka  är nu avklarad.

Frukost

Bilen är nu packad och nu ska jag hämta upp Marianne, häng med på en spännande resa inom det paranormala tillsammans med oss.

Nu drar vi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *