Snart åker vi iväg!

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Om några dagar åker vi äntligen upp till Prästgården i Borgvattnet. Vi var där för 1 år sedan och nu ska vi tillbaka. Denna gång kommer även ” Brorsorna ” vara där. Tony och Niclas från Laxton.

Prästgården i Borgvattnet

 

Vi har väntat länge på att få komma tillbaka och nu kommer vi också att få tillträde till vandrarhemmet som ligger i närheten. Både prästgården och vandrarhemmet är bra hemsökt.  SPÄNNANDE

Så nu är det dags att byta till vinterdäck på bilen då det har börjat att snöa där uppe.

Vantar, mössa och varma kläder måste letas fram från förrådet… hihi

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *