Förberedelse inför spökjakt!

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Snart går startskottet för vårt första event, Spökjakt, Vågar du…. Förberedelserna är i full gång.

Vi samarbetar med Salsta Slott som ligger utanför Uppsala. Vi kommer att ha en spökjakt på ett annorlunda sätt, använd ditt eget verktyg, nämligen du själv. Våga känn efter, vad var det som lät, varför känner jag mig så här, varför kan jag känna piprök mm. Vi kommer att hjälpa dig att öppna upp till andevärlden ( frivilligt )

Salsta Slott

Vi kommer att berätta historian om Salsta och det som hänt här i byggnaden. Vem är den gråtande pojken, vem smäller i dörren om natten, vem kan man skymta som en vit dam som svävar fram mellan slottets alla salar. Detta var bara ett litet urval!

Spökutrustning skall med

Kontoret är belamrat med information, spökutrustning, deltagarlistor, diplom och överraskning.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *