RoxSans Experience Okategoriserade Förberedelse inför spökjakt!

Förberedelse inför spökjakt!

Snart går startskottet för vårt första event, Spökjakt, Vågar du…. Förberedelserna är i full gång.

Vi samarbetar med Salsta Slott som ligger utanför Uppsala. Vi kommer att ha en spökjakt på ett annorlunda sätt, använd ditt eget verktyg, nämligen du själv. Våga känn efter, vad var det som lät, varför känner jag mig så här, varför kan jag känna piprök mm. Vi kommer att hjälpa dig att öppna upp till andevärlden ( frivilligt )

Salsta Slott

Vi kommer att berätta historian om Salsta och det som hänt här i byggnaden. Vem är den gråtande pojken, vem smäller i dörren om natten, vem kan man skymta som en vit dam som svävar fram mellan slottets alla salar. Detta var bara ett litet urval!

Spökutrustning skall med

Kontoret är belamrat med information, spökutrustning, deltagarlistor, diplom och överraskning.

 

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *