Det närmar sig!

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Nu är det bara 5 dagar kvar till vårt event, Vågar du…

Laddade kamrer

I dag har vi gått igenom allt inför helgen och inget får gå fel. Från upp hämtning vid parkeringen till vandring och spökjakt inne i slottet. I morgon så blir det inhandling av det sista.

Äntligen kom leveransen av dessa!!!

Vill du också ha en sådan så  häng med på en annorlunda spökjakt. Vågar du…

 

Äntligen är dom här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *