Hoppas vi hittar pojken!

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Nu har vi köpt in massa ficklampor som vi kan behöva när vi har spökjakten,

Vågar du… på Salsta slott nästa helg. Än finns det plats kvar att anmäla sig till den 29/1-22. Gå in på RoxSans Experience facebooksida och anmäl er!

Undrar om dessa räcker till första omgången!

Då vi släcker ner hela Slottet måste vi lita på våra sinnen, med lite hjälp av små ficklampor och LED ljus kommer vi att guida er genom slottet. Vi hoppas att vi kan få kontakt med pojken som dog 4 dagar innan han skulle fylla 11 år och som man än idag kan höra hans piano spela.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *