RoxSans Experience Okategoriserade Bra vibrationer kan jag själv skapa

Bra vibrationer kan jag själv skapa

Det är inte en slump att många kända texter relaterar till abstrakta termer om lust och välbefinnande, till exempel “Bra vibrationer” av Kicki Danielsson eller “Vem tänder stjärnorna” av Eva Dahlgren.

Enligt Kay Pollaks bok “Att välja glädje” från 2007 vibrerar varje cell i vår kropp av energier, och våra tankar och känslor påverkar dessa vibrationer i mycket hög grad. Vi har flera hundra miljarder vibrerande celler i våra kroppar, som alla påverkas av vårt tänkande, känslor och vår inställning.

Livet är inte rättvist, men det är upp till oss att välja hur vi vill leva det. Yttre faktorer kan göra det svårare, men vi har fortfarande valet att välja hur vi förhåller oss till det.

För mig har det alltid varit uppenbart att jag måste ta ansvar för min egen lycka, även om jag har haft många hinder i mitt liv. Jag drabbades av en cancertumör som 11 månader gammal, vilket gjorde att jag förlorade mitt vänstra öga och ersatte det med en protes. Sedan fortsatte problemen att komma, men jag fortsatte att kämpa och försöka se det positiva i livet. Jag insåg tidigt att valet var mitt.

Kay Pollaks bok lyfter fram det faktum att våra tankar skapar vibrationer som påverkar vår kropp på många olika sätt. Detta gäller även för människor som har upplevt svåra hinder i livet. Att se sig själv som offer och tycka synd om sig själv leder inte någonstans. Genom att välja en positiv inställning kan vi påverka vår framtid på ett positivt sätt.

Vårt förhållningssätt kan påverka hur vi ser på hinder. Bara genom att veta att vi har ett val kan göra livet lite lättare. Enligt forskning kan en positiv inställning leda till en ljusare framtid. Kay Pollak föreslår att vi upprepar för oss själva att “När jag tänker så skapar jag”, vilket kan bidra till positiva vibrationer på cellnivå i hela kroppen.

Även om livet inte är rättvist, har vi fortfarande valet att välja hur vi vill förhålla oss till det.

Synaps i hjärnan

Synaps i hjärnan

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *