Häng med en dag på jobbet!

Vi packade bilen full med verktyg, instrument, kameror och allehanda pryttlar. Redo till tänderna för att besöka Rämmens Kursgård, ca 4 mil norr om Filipstad. Den här platsen har ännu inte blivit utredd för andeaktivitet utan vi är första team som har fått denna unika möjlighet. En fredag vid 11 tiden åkte vi hemifrån och styrde mot de Värmländska skogarna. Vi skulle där träffa vår nya samarbets partner när det gäller andeutredningar. Serafia Andersson, medium, häxa som varit med i säsong 3 av Spökjakt med Jocke och Jonna Lundell. Vi träffades i Filipstad för en gemensam middag för att sedan åka vidare mot Rämmens kursgård 4 mil från Filipstad. Rämmen är ett gammalt arbetar samhälle som i sina glansfyllda dagar hade ett sågverk och en lådfabrik. Arbetar bostäderna från 1800-talet med omgivning ska vi nu under en natt utreda.

Halloj! Marianne här..

Vad jobbar jag med när jag inte är med Nina och utreder historiska paranormala platser?

Jag i fikarummet

För 2 får sedan, efter 10 år i en Coop butik. Kände jag att det var dags att prova något nytt. Började på Dollarstore i Haninge. Vilken resa det har varit!

Att få vara med helt ifrån början. Första dagen kom jag och alla andra till en helt tom lokal. Ca 1700 kvadratmeter stor, bara 4 väggar. Så roligt att fått den erfarenheten att bygga upp allt.

Börja bygga inredning, börja fylla på och efter 3 veckors slit så var vi klara.

VILKEN GALEN PREMIÄR ÖPPNING VI HADE!

Men sjukt roligt att få varit med om.

Dagens avdelning

 

Idag har det varit till att fylla på bad och bädd. Sortera i storlekar, färger och lägga snyggt och prydligt. När man är klar och tar ett steg tillbaka så känns det grymt bra när det ser snyggt ut.

Frukost möte

Ni anar inte hur mycket varor vi fyller på varje vecka. Jätte kul! Vår butik ligger i ett köpcetrum och väldigt populär.

 

Jobbar med fantastiskt härliga människor och vi är ett glatt gäng.

Varje morgon har vi möte och imorse lite extra lyxigt.

Jobbar här tom 31/10 och sedan ska jag börja jobba på Ninas jobb. Ska bli kul att prova något helt nytt…

Ha en fantastisk dag!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *