Skip to content
Okategoriserade

Dogge är en människa med full fart

Många strängar på sin lyra

Dogge Doggelito är en musiker som gör väldigt mycket med sitt liv. Han åker runt och spelar, uppträder och försöker få så mycket tid för allt som han tycker är kul. Han tar också hand om sin familj som alla andra med barn, barnbarn och hundar. På Dogges blogg : doggedoggelito.nu kan man läsa allt vad som Dogge gör. Här kan man läsa om alla hans uppträdande, hans hundar, var han kommer att befinna sig och var han har varit.

Bakgrund

Dogge Doggelito är född i Alby, Botkyrka som ligger i Stockholm och fyller i år fyrtiosju år. Han har en svensk mamma och en venezuelansk pappa. Det som många kanske inte vet är att han studerade vi teologiska högskolan med inriktning präst i svenska kyrkan. Men han ville aldrig bli präst själv. Sen blev det väldigt mycket musik som han har fortsatt med.

Dogge har en arton årig dotter som han har tillsammans med sin fru Leonida Léon som dog i cancer 2005. Då var deras dotter Bianca två år och Dogge Doggelito jobbade för fullt under sin sorgprocess. Det var hans sätt att kämpa sig igenom den svåra tiden. Dogge har gått igenom både negativa saker och positiva saker i sitt liv precis som vi alla andra. Han har träffat en ny flickvän som han är särbo med. Dom har också fått ett gemensamt barn som bor hemma hos Dogges flickvän Claudia.

Vill man veta mer om Dogge så kan man också läsa boken Ibland vill man bara försvinna. Där berättar en författar om hela Dogges historia. Från det att Dogge föddes, till Latin Kings, tragedierna i hans liv, men också kärleken till hans barn och om hur han kom på fötter igen efter en mörk period. Man får också läsa om Dogges tid när han tränade boxning, hur hans liv var bakom scenen och hur han mådde.

Dogge driver också en blog på blogbiz där han i början ville kallas sig för Blogge Bloggelito som sedan ändrades till doggedoggelito.nu Genom blogbiz får Dogge in många uppdrag dvs företag som önskar ha med honom i sina reklamkampanjer. Han var också med när hela Blogbiz teamet dvs anställda gick på chokladprovning i Uppsala. Den som ordnade allt var själva bloggaren Anne Von Porat som också är personen bakom just Dogges blogg. Dogge har även en blogg agent på blogbiz som heter Nettan som ser till att allt flyter på.

Dogge är en folkkär artist och nu kan ni även se honom i en frågestund tillsammans med andra offentliga personer. Samt han är ofta inbjuden på olika event och kändisfester sedan 20 år tillbaka. Nu firar han att han har varit artist länge och man kan se skyltar med honom lite överallt i Stockholm och Norsborg där han faktiskt bor och lever. För er som önskar komma i kontakt med honom så kan ni maila dogge@blogbiz.se för då kommer mailet direkt till hans agent. Agenten kommer då ta kontakt med Dogge som då själv avgör om han vill fortsätta kontakten eller inte.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *