Skip to content
Inlägg

När influenser får sponsrade resor

Denna blogg handlar om svenska influenser som verkligen har lyckats med sina sociala medier. De är duktiga och kan verkligen konsten att dra till sig besökare.

Förut fanns en bloggare som alltid var utomlands och resten. Hennes blogg handlade nästan bara om hennes sponsrade resor. Man blev så avundsjuk på att titta på hennes bilder.

En gång på en av sina resor skulle hon bjuda med sig en känd event kille och han dök aldrig upp när de väl hade beställt resa, flyg och hotell. Detta gjorde henne säkert otroligt arg och ledsen men trots det fortsatte hon umgås med den personen. Han gjorde flera dumma saker men kom undan med allt.

Den här event killen driver också en portal och försöker rekrytera folk dit och hade bl. a influenser ovan på den sidan som bloggare. De fick aldrig betalt för något och fick heller inte in några sponsrade inlägg så folk måste ha slutat blogga en och en på den sidan. Då har han i stället drivit häxjakt på andra bloggare som det går bra för.

Jag skulle i varje fall rekommendera denna tjej att även besöka andra länder. Tex Lissabon och då också ha en bra guide till Lissabon så att man hittar lätt.

Skulle dessa två besöka Lissabon och verkligen få koppla av skulle de komma bättre överens. För det är alltid när man reser ihop som man antingen kommer närmare varandra eller sluta helt att umgås. I kretsar kring Östermalm och Stockholm reser folk titt som tätt ihop och många kommer närmare varandra. I vissa fall så lär man också känna varandra på en plåt där man känner att man verkligen inte har något gemensamt. Sedan finns ju även de som upptäcker att de har mer gemensamt än vad de trodde. Dessa brukar då bli vänner för livet och tappar aldrig bort varandra.

Denna blogg handlar om influenser och då brukar vi lägga ut bild och namn på personenerna när det är något bra man skriver om dem. Vi brukar tipsa våra läsare att upptäcka andra bloggar och influenser. Detta gör vi väldigt ofta från denna sida. Om det är något som inte är lika roligt att skriva så låter vi dem vara anonyma för vi vill verkligen inte hänga ut något som kanske inte har hänt på riktigt eller det som folk inte vill ska komma ut. Man ska alltid ha respekt för alla som bloggar på nätet vare sig de är privata personer eller offentliga personer.

En bloggare som har rest mycket måste ju vara Isabella Löwengrip strax innan hennes falska statistik avslöjades. Det finns nog fler som överdriver sin statistik för att få läsare och sponsrade resor. Vi väljer att vara ärliga med den statistik vi har för vi är heller inte ute efter dyrare resor. Det blir heller inte rätt mot företagen att ljuga om sin statistik för att få allt gratis. Vet att Isabella Löwengrip tog ca 150 000 kr för ett sponsrat inlägg. Dvs hon tog en krona för varje person som besökte hennes blogg och det priset har ingen någonsin lagt per person och besökare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *