Skip to content
Böcker

En blogg om ljudböcker, filmer och tv serier

Vad tycker du om?

När man sitter på tåg, buss eller något annat förskaffnings sätt att komma till sitt jobb, hem eller annat ställe så kan det vara skönt med en bok. Ett härligt tidsfördriv och en både rolig, läskig eller intressant upplevelse. Men om man inte vet vad man ska läsa så hoppar man mellan sidor, appar och läslistor.

Då ska du gå in på Peter Westbergs – peterwestberg.nu – sida där han ger in både sina egna och andras böcker med recensioner och tankar. Här finns allt att läsa om du inte vet vad du ska läsa. Dessutom har han en podd på youtube där du kan lyssna och “träffa” andra författare. Det är inte bara nyheter han skriver om utan böcker som har funnits sedan ett tag tillbaka.

Visst tycker vi olika om böcker och vad vi läser, men då Peter själv är författare är det lättare för honom att skriva lite mer detaljerat om vad böckerna handlar om så att vi andra förstår och blir intresserade eller inte.

Tv serier och filmer

Peter har en väldigt välbesökt blogg då han bloggar om ljudböcker och recenserar dem grundligt och noga. Samt avslöjar ej slutet så att du som läsare ska kunna bli mer nyfiken. Peter driver även bloggen timdamerau.se där han skriver om serier och filmer. Många av filmerna är nog från Netflix som både har serier och filmer. Netflix har alla sorters kategorier av filmer som har blivit populära i varje hem.

Detta är ett tips från oss från bloog.se där vi delar med oss av olika bloggare, instagrammare och Youtube dvs influenser i Sverige som är populära bland det svenska folket.

Peter Westberg har varit elitbloggare länge på bloggportalen blogbiz.se och är en av dem som tjänar väldigt bra på sin blogg. Ni kan alltid höra av er till honom om ni vill veta mer om det han bloggar om dvs filmer, ljudböcker eller tv serier.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *