Skip to content
Okategoriserade

Matinfluensern Mita har startat en fysisk butik

Allt på ett samma ställe

Att skriva en blogg innebär inte bara att visa en massa produkter som man samarbetar med företag. Många driver bloggar för att skriva av sig, att visa vad man gjort, ge tips eller tycker bara att det är väldigt kul att skriva. Och hos Blogbiz finns det en massa olika bloggar att läsa. Här finns det tjejer och killar som skriver om sina dagar, det finns svenska kända människor som besöker platser och människor men också bloggare med företag som man vill nå ut med.

Ett företag på väg upp

Mita driver Mitas Mat och har både en blogg och sitt företag med samma namn. Hon har i många år jobbat med hälsa och allt vad det innebär när det gäller både träning och vad det är vi stoppar i oss. Och nu jobbar hon med att vi ska se till att vi äter rätt och ger våra kroppar rätt bränsle.

Mita har drivit GI boden som hon öppnade 2003, hon har också drivit Food For life med en lunchservering.

Mitas Mat  innebär att alla konsumenter kan komponera ihop sin och sina gästers egna måltider. Alla Mitas produkter är vakuumförpackade och man värmer dom lätt och vips är allt klart på fem minuter att servera.

Mita startar fysisk butik hör och häpna

Nu har hon även startat en fysisk butik i Lidingö där många kända och rika svenskar bor. Är du också noga med vad du stoppar i dig kan du besöka Mitas fysiska matbutik. Mita är en matinfluenser som har bloggat ett tag nu om sina nyttiga maträtter. Hon har gjort många resor genom sitt liv. Hon är en sann entreprenör som har ett stort nätverk av människor både kända och offentliga personer. Hon har också entreprenörer i sitt nätverk. Även henne kan du komma. i kontakt med om du önskar veta mer om hennes varumärke som heter just Mitas Mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *