Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Semester

Sponsrat inlägg i samarbete med Payup.se

Har ni lyckats spara ihop till semestern?

Varje år tänker man, jag borde ha sparat mer pengar till semestern. Sommarmånaderna blir alltid kostsamma. Dels så är man ledig, då äter hela familjen både lunch och middag hemma, man kanske har vänner över. Det fikas, man äter glass och man lyxar. Sommaren ska vara lyxig, men man ska ha råd med det också.

Det är mycket som kostar på sommaren. Man har kanske bara semester i några veckor, men man njuter av sommaren i flera månader. Det är skolavslutningar, examen, födelsedagar och midsommar. Det är mycket som ska firas på sommaren och det är fantastiskt kul, men man ska klara av det ekonomiskt också.

Många tar lån och krediter för att klara av semestern. Vissa kanske inte har råd att spara under året och detta är deras enda chans att få en lite lyxigare semester. Det finns många kostnadsfria alternativ  som också är roliga. Att bada i en sjö kostar ingenting! Förbered picknick så kostar det inte alls lika mycket som om man ska äta på restaurangen på badplatsen. Ha med fryst mango eller frysta hallon, precis lika gott som en glass! Fruktsallad likaså!

För alla som har dragit på sig lån och krediter är det värt att samla lån på ett och samma ställe. Då är det lättare att hålla koll och du kan enklare betala av ditt lån.

Hoppas att alla får den semestern de vill ha. Det kanske är en resa till Grekland, att bara få ligga på en strand och njuta av sol och bad. Eller så vill du åka till Rom och se kultur och äta på mysiga restauranger. Semestra i Sverige har vi blivit mycket bättre på nu under pandemin och det tycker jag att vi ska fortsätta med nu också. Sverige är fantastiskt på sommaren och det finns mängder med fina ställen att besöka!

Lämna ett svar

Till startsidan