Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ha kul tillsammans

Sponsrat inlägg i samarbete med Vuxenkul

Att ha kul tillsammans

Vare sig man när ensam eller är ett par så vill man ha kul och tillfredsställelse. Och det kan man få på olika sätt. Det beror på vad du och din partner tycker om. Det finns leksaker för alla smaker och dom funkar både om du är ensam eller om ni är ett par.

Med leksaker kan ni ha roligt tillsammans men dom kan också vara ett hjälpmedel antingen till dig, din partner eller till er tillsammans.

 

App-styrt kan vara kul

I dag använder man sin mobil till nästan allt och du laddar ner appar som du använder dagligen. Och hur kul är det inte att köpa en appstyrd leksak åt din partner ?! Appen ingår i produkten med en unik kod. Sen kan du sätta på appen och styra vibrationerna.

När du och din partner inte är tillsammans så kan ni ändå njuta tillsammans.

Vill ni sedan njuta tillsammans finns det ergonomiska vibratorer som är ett bra val där båda kan njuta samtidigt. Dom styrs antingen på själva produkten eller via en trådlös kontroll. Men det finns också en produkt som styrs via en app på din mobil. Och app-styrda produkter blir mer och mer populära.

Blogg

Vill du läsa en vuxenblogg med spännande inlägg när du är själv och samtidigt njuta finns det både blogg och information att läsa. Här finns också tips och guider på många områden.

För alla vuxna

Hos Vuxenkul hittar du ett stort utbud av produkter för vuxna som ni kan njuta av tillsammans. Du beställer enkelt produkterna på sidan och bor du i Göteborg finns det tre stycken butiker att besöka.

När man beställer produkter för vuxna så kommer det beställda i diskreta kartonger så ingen ser exakt vad dom innehåller. Och beställer du över 399 kronor för du fri frakt och dessutom är det bara 1 – 2 dagars leveranstid.

Lämna ett svar

Till startsidan