Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vad gör en hovdam för en drottning?

Ett hov är uppvaktningen av, följet till och betjäningen av en kunglig. Hovet kan också ha del i landets styrelse, i form av kungens adjutanter och rådgivare.

En kvinna som ingår i ett hov kallas hovdam. En ogift hovdam benämns hovfröken så man också hör att hon är ung. Den manliga motsvarigheten är kammarherre. De tillhör konungens eller drottningen stab oftast bra va?

Vissa hovdamer har fått sparken av Drottning Silvia då de missuppfattade sin ställning. De har till slut trott att de själva är drottning inte bra sätt att tänka helt enkelt. De är till för att hjälpa henne att ta av sig tex kappan eller ta emot blommorna som Silvia inte får plats med i sin famn. Vissa har trott att de är en spegelbild av Drottningen och vinkat till folk och gått fram och hälsat. Detta irriterade Silvia enormt.
Drottning Silvias hovdam förut henne Kinne von Blixen-Finecke elegant och fin men vet sin plats.

Vill du jobba för drottningen?

Om du vill jobba för henne så tänk på att du också kommer behöva ventilation Stockholm dagar då det är för varmt för drottningen. Enklast är också att hålla koll på om det är varmt eller kallt. Samt kolla vilken miljö det är på slottet så att drottning Silvia alltid får bra luft så att hon gör ett bra jobb för Sverige.

Du får också servera drottningen frukost, lunch och middag. Samt även handla åt henne om något fattas som hon kan tänkas behöva. Viktigast är ventilationen så att en drottning fungerar hela dagen annars kan det vara svårt att göra sina plikter för Sverige som drottning. Tänk dig själv vad dålig luft kan göra för en människa eller hur.

Alla människor mår bra av bra luft hemma och bra miljö detta är bevisat. Prova du med ska du se vad luft och miljön kan göra för dig och ditt jobb.

Lämna ett svar

Till startsidan