Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hundgodis ovh tuggis

Bra för tänderna

Det finns bra tuggben och det finns dåliga tuggben. Men tuggben är också bra för tänderna och för att få bort mycket som kan fastna i tänderna.

Jag brukar köpa både mjuka och hårda tuggben och godis till Boy. Jag brukar ha lite mjuka bitar i fickan när vi är ute och går ifall jag behöver få hans uppmärksamhet. Eller bara för att visa hur duktig han varit när han gjort något

Något som jag har lärt mig är att grisöron som finns i många djuraffärer har mycket protein i sig. Och ger man det för ofta så är det risk att din hund går upp i vikt. Ibland kan det vara bra, men oftast inte. Men det är både gott för din hund och kan ges någon gång.

Det kan också vara bra att ge sin hund ett tuggben så att dom har lite annat att tänka på. Speciellt ifall du ska göra något speciellt och behöver uppmärksamhet på det och inte vill ha din hund springande runt fötterna. Eller när du har middag med någon så kan man se till att din hund ligger någonstans och tuggar så ni kan äta ifred.

Glöm ej att sexdejta så att du inte får det tråkigt om du ska på bio någon dag när alla biografer öppnar igen.

Lämna ett svar

Till startsidan