Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Rögnaröd till salu

Jag har inte kunnat sova i natt. Men till sist blev det så här ändå, att vi säljer vårt lilla paradis på landet. Här har vi bott och skapat, renoverat och njutit, haft fester, eldat, odlat, fodrat getter och katter och plockat ägg hos hönsen i snart 6 år. Eller snarare snart 4, eftersom de två första åren spenderades här eller i bilen på väg till eller från vår lägenhet i Malmö. Vi kommer sakna detta ställe så mycket!

Men är samtidigt alla väldigt glada åt att återigen få ha stationen som granne, gångavstånd till barnens skolan och cykelavstånd till nästan allt annat. Om några månader flyttar vi till Höör och under tiden hoppas vi hitta någon annan som bestämmer sig för att ta vid där vi lämnar av!

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan